Газовая горелка TQ-2507 (латунь) Збільшити для перегляду

Газовая горелка TQ-2507 (латунь)

LM2213-16

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$2.50

Add to wishlist

Інформація

Газовий пальник TQ-2507 (латунь)
Газовий пальник TQ-2507 (латунь) - створює стійке, не схильне до впливу вітру і дощу полум'я. Енергоносієм для газового пальника служить звичайний газовий балон із кільцем-тримачем. Пальник використовується як автономне джерело теплової енергії для найрізноманітніших робіт.
Використання:
- для розморожування замків, опалення дичини на полюванні, розігрів їжі на природі та на дачних ділянках, для видалення старої фарби, розпалювання вогню (камін, багаття), при паянні мідних труб тощо.
- Витрата палива: 100 г / год Пристрій у зборі
ІНСТРУКЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ:
1. Поверніть ручку керування в закрите «праве» (за годинниковою стрілкою) положення.
2. Замініть або повторно приєднайте газовий балончик поза приміщенням і далеко від сторонніх осіб.
3. Посуньте виймання на комірі картриджа з виступом локатора на багатоцільовому різаку, утримуючи картридж у вертикальному положенні. обережно натисніть і поверніть пристрій на 35 градусів вправо.
4. Переконайтеся, що немає витоку газу. Якщо в приладі є витік газу (запах газу), негайно вийміть його на вулицю у добре вентильованому, вільному від полум'я місці, де витік можна виявити та зупинити. Якщо ви бажаєте перевірити пристрій на герметичність, зробіть це на вулиці. Не намагайтеся виявити витоку полум'ям, використовуйте мильну воду. Будь-який витік буде відображатися у вигляді бульбашок навколо області витоку. Якщо ви сумніваєтеся, чуєте чи відчуваєте запах газу, не намагайтеся запалити прилад. Вийміть газовий балончик із приладу та зверніться до місцевого дилера. Детальніше