Розпродаж! Газовый резак Lmar 2331 Збільшити для перегляду

Газовий різак Lmar

B8-3

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$2.10

Add to wishlist

Інформація

 Керівництво по експлуатації газового пальника:

Перед тим, як закріпити пальник на газовий балон, переконайтеся, що клапан вимкнений. Ручку поверніть в часовому напрямку, добре вручну затонув. Переконайтеся, що вона добре прикріплена до факела. Кріплення повинно бути міцним - це теж потрібно перевірити.

Експлуатація та освітлення

Газовий балон у побуті потрібно вміти правильно використовувати, незважаючи на те, що це досить примітивне пристрій. Його експлуатація передбачає ряд специфічних нюансів.

Зазвичай газовий балон заправляється сумішшю газу пропану і бутану. Ви намагайтеся використовувати тільки газ пропану, так як технічна пропано-бутанова суміш - це побічний продукт нафтопереробки, незважаючи на його універсальність.

Ретельно перевірте ріжучі та ручні кільця ущільнювачів, щоб не було ніяких порізів і чи інших непередбачених пошкоджень. Якщо пристрій поламано, тоді його відремонтуйте. Пошкодження або відсутність озону можуть спровокувати витік газу. Це в деякій мірі небезпечно. Це питання потрібно контролювати, так як в процесі експлуатації необхідно дотримуватися запобіжних заходів.

Встановлюйте газовий балон. Переконайтеся, що ручка, якою він включається, знаходиться в положенні "вимкнено". Всього є дві функції "включити / вимкнути", виберете ту, яка вам потрібна.

Інструкція з безпеки і керівництво по експлуатації

Уважно прочитайте і вивчіть інструкцію перед використанням.

Перед тим, як почати використовувати газовий балон, перевірте і переконайтеся, що клапани знаходяться в потрібному вам положенні. Ручку необхідно повернути в напрямку за годинниковою стрілкою. Не можна туго з нею поводитися. Звертайте увагу на роботу з факелом.

Поверніть балон за годинниковою стрілкою на корпусі клапана. Потрібно мати сили, щоб надійно його прикріпити. Використовувати в газовому балоні потрібно тільки газ пропан і побоюватися його витоку.

В процесі роботи актуальна правильне регулювання клапана. Вона повинна знаходиться в положенні OTT, коли ви встановлюєте газовий балон.

Приступили до роботи з факелом, і він у вас відкритий, тоді максимально вивчіть питання, який стосується тестування обладнання. Актуальний тест Al. Завдяки йому, можна перевірити з'єднання на герметичність, використовуючи мильну воду в факелі. Далі необхідно підключити циліндр і перевірити з'єднання стиків.

Застрахуйте себе від затягненихболтах з'єднань. Якщо буде протікати газ, майте на увазі, що це серйозна проблема. Якщо ви це виявили, тоді замініть газовий балон і перевірити витік знову. Якщо витік стався, дуже акуратно працюйте з факелом. Не використовуйте і не приєднуйте його ні в якому разі, відразу відключіть. Випадково випущений газ може швидко спалахнути. Відкритий полум'я перетинає різьблення і стає причиною раптового займання. Якщо виникла проблема з використанням газового балона, тоді поверніть рукоятку проти годинникової стрілки.

Регулювання температури

Температуру необхідно регулювати з двох основних причин: перегрів факела або його пошкодження.

Заправка газового балона

       Перед заправкою потрібно переконатися, що клапан знаходиться в підставі пальника. Що стосується корпусу пальника, він щільно закручений і жодним чином не бовтається.
       Газовий балон містить в собі газоподібний рідкий пропан. Якщо факел переміщається далеко в сторону або вгору-вниз, тоді потрібно акуратно працювати з рідким пропаном, звертаючи увагу на клапан. Будьте максимально обережними, щоб ні в якому разі не стався спалах полум'я. Будьте готові до того, що Вам доведеться її погасити. Для цього потрібно буде витягти голівку факела.
       Курити і заправляти газовий балон одночасно заборонено.
       Заправка пальника триває до тих пір, поки в неї не перестане потрапляти газ. Якщо цівки газу виходять назовні з носика газового балона, тоді потрібно припинити заправку.
       Зверніть увагу на те, що газ після заправки рівномірно розподіляється по всьому об'єму газового контейнера пальника. На це необхідно 2-3 хвилини.
       Приміщення для заправки пальника повинно добре провітрюватися. Ні в якому разі не повинно бути доступу до відкритого полум'я.
Експлуатація газового балона

Дуже акуратно необхідно працювати в холодну погоду. В такому випадку балон необхідно, щоб зігріти газовий балон до кімнатної температури і перед тим, як його використовувати, потрібно обов'язково струсити.

Вимкнули обладнання, обов'язково його зберігайте з сухому місці! Факел обов'язково прикріпіть до газового паливного баку, вибравши правильне положення. Він повинен бути перевернутий догори ногами. Правильне зберігання газового балона з метою обережності - факел і циліндр повинні перебувати окремо, місце розташування газового балона - проти годинникової стрілки.

Загальні правила безпеки:

  •        Не використовуйте факел до тих пір, поки не прочитаєте інструкцію з експлуатації.
  •        Особливу увагу приділіть запобіжних заходів - вивчіть їх.
  •        Будьте максимально уважні. Якщо відхиліться від процедур, зазначених в інструкції, тоді в ході експлуатації можуть виникнути проблеми.
  •        Обережно поводьтеся з факелом. Поряд не повинно бути легкозаймистих об'єктів, в тому числі сигарет.
  •        Обов'язково від'єднайте циліндр, коли він не використовується.
  •        Користуйтеся лише газ пропан.
  •        Слідкуйте за витоком газу, звертаючи увагу на несправності факела. Якщо такі проблеми виникли, не використовуйте факел, відремонтуйте його або змінюйте. У разі застосування в подальшому пошкодженого продукту, ви можете пошкодити майно, не тільки своє, а й суспільне.
  •        Працюючи з газовим балоном використовуйте захисні рукавички і належні інструменти.
  •        Якщо факел дуже гарячий під час використання, вживайте заходів обережності, захищаючи себе та інших від випадкових опіків.
  •   Переконайтеся, що факел знаходиться на рівній поверхні, коли ви його підключаєте до газового балона. Так безпечніше в роботі.
  •   Остерігайтеся запалювати факел в тому напрямку, який може призвести до займання сусідніх об'єктів.
  •   Будьте дуже обережні, щоб не перегрівати навколишні матеріали.
  •   Завжди майте поруч з робочою зоною вогнегасник або відро води.
  •   Запобігайте пожежа раніше, ніж він почнеться.


Заходи безпеки:

У цьому балоні дуже легкозаймиста вміст. Воно знаходиться під тиском, тому газовий балон необхідно тримати поза досяжністю від дітей. Також його необхідно зберігати в подалі від тепла. Кімната, яка призначена для житла - теж не актуальна. Його не можна наповнювати самостійно.

  1.        Перш як витягувати газ з факела, закрийте клапан і зачекайте принаймні 10 секунд.
  2.        Циліндр завжди від'єднує газовий балон від факела. Цей захід обережності потрібно дотримуватися самостійно.
  3.        Будьте гранично уважні: газ випаровується, можливий пар.
  4.        Уникайте контакту зі шкірою та очима. У разі, якщо цей контакт стався, промийте очі водою.
  5.        Якщо все ж сталася надзвичайна подія і є потерпілий, видаліть йому максимум уваги.
  6.        Акуратно працюйте з кільцем ущільнювача, не виняток ручка регулювання газу.