Пальник газовий 2418

B8-6

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$9.70

Add to wishlist

Інформація

Безпека використання газового пальника 2418

Перед тим, як використовувати газовий пальник, прочитайте та зрозумійте суть інструкції. Важливо знати наступне: перед кешуванням факелу, уважно перевірте газовий циліндр і переконайтесь, що вын щільно прикріплений, а ручка повертається у тому напрямку руки, як це необхідно. Рухі повинні бути не тугі. Повертати циліндр необхідно по годинниковій стрілі корпусу клапана до тих пір, доки рука не затянеться і ви не відчуваєте, як вона надійно кріпиться до вхідного з'єднання факелу. 

Відмінні характеристики газового пальника 2418

  • повністю автоматичний електронний загін, безпечний та легкий;
  • ергономічний дизайн для зручного тримання у руці. Він встановлюється на бутовий резервуар;
  • екологічно чистий пальник;
  • вітрозахисний, вологостійкий, водостійкий пальника, краще, ніж електрична зварка;
  • регулюються полум’я та температура, остання може досягати 1300 градусів Цельсія.

Работа з газовим пальником 2418

1. Для газового пальника бажано використовувати лише газ пропан.

2. Перевірте факел та ручку на наявність порізів або інших пошкоджень. Якщо такі є, то ущільніть кольцо або відремонтуйте блок, виявивши будь-які пошкодження.

3. Остерігайтеся витіків.

4. Переконайтеся, що коли встановлюєте газовий пальник, то ручка знаходиться на позиції регулювання - положення “off”.

5. Відкривши клапан, без освітлення, перевірте всі сполучення на наявність витіків. Для цього на факел потрібно налити мильну воду і з'єднати його з циліндром.

6. Така перевірка застрахує вас від вільних з'єднань, якщо такі все-таки можливі. У будь-якому випадку замініть баллон газом і перевірте, знову чи актуальний витік. Якщо все-таки така є, то факел ні у якому разі не використовуйте.

7. Так само, не прикріплюйтеі не від’єднуйте факел там, де випадково протікає газ. У будь-якому випадку він може почати горіти. Полум’я буде відкрито і тоді пересічені ниточки спровокують спалах.

8. Поверніть ручку регулювання. Вона повинна бути затянута до 18-го повороту.

9. Щоб перевірити, чи факел сам не почне горіти, використайте запальничку. Для само запалюючого факелу натисніть кнопку засмаги і перевірте таким способом.