Затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM Збільшити для перегляду

Затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM

LQ26

Новий товар

Затискачі мережевих кабелів 4p 8p 6р л-185мм

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$2.55

Add to wishlist

Інформація

Затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM:

Кліщі для телефонних наконечників: 4P, 6P, 8P, L - 185мм

Затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM, затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM оптом

Всі ми маємо доступ до Інтернету, більше того, багато хто з нас самостійно робили підвід інтернету до ПК. Не секрет, що всі кабелю комунікацій, в тому числі й проведення Інтернету, виробляються в НЕ обтиснутому положенні, а у вигляді простого шнурка, без приєднаного до нього коннектора. І ось тут новачок попросту губляться, як же приєднати цей шнурок до конектора, при цьому втрачаючи мінімум свого часу. А призвести це легко і просто, головними помічниками в цьому беле стануть затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM.
 
Відразу ж варто відзначити, що придбати краще затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM оптом. У процесі роботи може не сумніватися він вам і не один стане в нагоді, більше того, у випадку якщо ви зламаєте затиск, у вас завжди буде під рукою інший. Більше того, він безсумнівно нагоді вам не тільки в підводі телекомунікацій.
Отже, для того щоб обжати дроти вам знадобляться: кабель, коннектори, затискачі мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM, невеликої канцелярський ніж. Для початку за допомогою ножі (бажано щоб це був канцелярський ніж) зняти зовнішню ізоляцію кабелю. Більш того, якщо ви використовуєте хороші і якісні затиски мережевих кабелів 4p 6p 8p l-185MM, то там ви вже знайдете спеціальне лезо, яке зможе акуратно в лічені секунди зняти ізоляцію з кабелю. Для цього достатньо просунути кабель в спеціальне для цього отвір (знаходиться воно, як правило, ближче до ручки). У такій спосіб ізоляція зніметься ідеально, рівно до того, як вам необхідно. Без ізоляції на кабелі ви знайдете 4 жила і капронову нитку, власне нитку ви і можете відразу ж обрізати. Потім вам слід розправити 4 жила т розплутати їх між собою. Далі визначитеся з тим, який тип кабелю ви будете робити, а саме прямий або перехресний. Прямо служить для того, щоб можна було під'єднати порт з хабом, а перехресний для того, щоб можна було прямо з'єднати дві мережеві плати, які вже встановлені в комп'ютері. Як правило, у багатьох випадках достатньо обжати прямий кабель. Якщо ж ви не знаєте який саме кабель вам потрібен, то зв'яжіться зі своїм провайдером, вони дадуть вам точну відповідь. Якщо ж вам треба під'єднати два комп'ютери, то необхідно використовувати перехресний тип кабелю.
 
Після того як ви вже точно визначилися зі схемою підключення, вам необхідно вибудувати жили в необхідному порядку. Після вирівняйте їх, вони повинні знаходиться в паралельному положенні по відношенню один до одного, Дабе ніде не перетиналися. Після цього, акуратно введіть всі складені дроти в коннектор і надійно зафіксуйте рукоятки. Якщо ж всю роботу ви справили правильно, то ваш провід готовий до експлуатації.
 
Не рекомендується замість затискачів використовувати викрутки, так як це небезпечно і тягне за собою наслідки. За допомогою викрутки, як правило, необхідно продавити засувку до кінця. І вся складність в роботі з викруткою в цій справі полягає в тому, що провід може просто випасти, а якщо ж жила НЕ док кінця зайшла, то вважайте що ви вже її передавили, і доведеться вам все повторно робити вже з іншим коннектором.