Купити ключ розвідний оптом за низькими цінами Збільшити для перегляду

Розвідний гайковий ключ розмір 10

RG10-H8

Новий товар

Розвідний гайковий ключ розмір 10

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.85

Add to wishlist

Інформація

Посилена конструкція, хромованадіевой високовуглецева інструментальна сталь. Діелектричне покриття рукоятки.
Ті, хто стикався з ремонтом будь-якої техніки, сантехніки, знають, що не обійтися у всіх подібних чоловічих справах без такого пристосування, як розвідний гайковий ключ. Власне, він то і терміново необхідний, коли немає необхідного розміру гайкового ключа, а робота не повинна зупиняти, дійсно розвідний гайковий ключ можна вважати універсальним інструментом.

 

Такий інструмент відмінно підійде під велику кількість розмірів, також стане в нагоді вам і тоді, коли треба буде закрутити кран, відкрутити підводки у зливного бака, та великим рахунком відкрутити і закриття будь-яку гайку.

Головна відмінність між розвідними гайковим ключем полягає в їх максимальному розмірі. А це означає, що при виборі розміру розвідного гайкового ключа орієнтуйтеся по максимальному діаметру гайки, яку вам треба буде відкрутити.

Найменшим розвідним ключем прийнято вважати все його розміри починаючи від 0 мм і закінчуючи 19мм. Такий ключ буде ідеальним варіантом, якщо вам необхідно швидко провести невеликі роботи, адже максимальний розмір гайки, яку він зможе відкрутити становить всього лише 19мм. Найбільший же гучний розвідний ключ зможе відкрутити гайки до 46 мм. Варто зазначити, що такий інструмент вам навряд чи стане в нагоді в побуті, а призначене воно для ремонту якогось великогабаритного устаткування. При покупці розвідного ключа завжди звертайте увагу на якість виготовлення його губок.