Замок навісний жовтої хрестової ключ 75мм Збільшити для перегляду

Замок навісний жовтої хрестової ключ 75мм

ZNJK75

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.95

Add to wishlist

Інформація

Замок навісний жовтий хрестової ключ 75 мм. У ящику 120 шт

Особливості навісного замка даного типу:

  • сталева дужка
  • чавунний корпус
  • режим автоматичного замикання
  • розмір замку 75 мм
  • в комплекті 3 ключі

 Роблячи свій вибір, підкований в цій темі покупець повинен звертати особливу увагу на такі критерії, як секретність, кількість гранично допустимих комбінацій для відкриття замку, захищеність від різного типу відмичок, наявність елементів зовнішньої захисту, складність профілю ключа, довговічність, а також ціна. У цьому контексті ви можете звернути увагу на замок навісний жовтий хрестової ключ 75 мм. Це універсальний виріб, яке прекрасно підходить для охорони різних видів об'єктів. Вибираючи стратегію виготовлення товару, виробники враховують сучасні тенденції і попит на той чи інший вид товару в конкретній категорії.

  Найстарішими і поширеними на практиці є сувальдні замки. На відміну від нього, замок навісний жовтий хрестової ключ 75 мм отримав свою популярність порівняно недавно. Хороша пропаганда і реклама з боку турецького виробника замків даного типу дозволила зайняти хорошу нішу. Однак, замок навісний жовтий хрестової ключ 75тмм застосовується переважно для захисту гаражів, комор і інших домашніх будівель.

  Варто відзначити, що замки низької надійності встановлені зараз на понад 50% дверей у споживачів. Це означає, що ваш замок вас практично не захищає. Те, що до вас в будинок поки що не пробралися злодії, це всього лише питання часу і везіння. Ніхто не застрахований від подібних неприємних ситуацій. Така модель, як замок навісний жовтий хрестової ключ 75 мм оптом є середньо надійним замком. Найякісніші і захищені вироби можна купити у рейтингових виробників з Німеччини, Фінляндії, Швейцарії, Австрії, Італії та Франції. Звичайно ж, вартість такого товару буде відрізнятися від вітчизняних аналогів, які працюють в напрямку переважного виготовлення нестійких і середньо стійких замків. Цікавим видом надійних ключів і блокування є магнітний ключ, а також ключ у вигляді карти. Це більш сучасні засоби, які дозволяють знаходити надійну альтернативу для захисту свого майна. Дотримуйтесь рекомендацій фахівця і аналізуйте свій товар перед покупкою. Тоді ви дійсно витратите гроші з користю.