Замок навісний жовтий хрестової ключ 50мм Збільшити для перегляду

Замок навісний жовтий хрестової ключ 50мм

ZNJK50

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.20

Add to wishlist

Інформація

Замок навісний жовтої хрестової ключ 50 мм,в  ящику 120шт


   Варто відзначити той факт, що на ринку все частіше починають з'являтися компанії, що допомагають вам відкрити замок в двері. Це може бути сувальдний замок, замок навісний жовтий хрестової ключ 50 мм або ж хитромудрий замок для сейфа. Дійсно, на практиці нерідко доводиться стикатися з безглуздими ситуаціями, коли ключ від приміщення знаходиться в квартирі, або ж ви просто втратили свій інструмент для відкриття замку. З огляду на те, що всі люди знаходяться в поспіху, швидке вирішення цього питання стає все більш актуальним.

   Негатив в плані відкриття замку без використання традиційних методів полягає в тому, що діючи грубою силою або неправильними методами, ми можемо зашкодити не тільки сам замок, але і двері. Це додаткові витрати, які нікому не потрібні, особливо, якщо ви, наприклад, втратили ключ не від своєї квартири, а від офісу. Багато власників вважають за краще грубо виламувати власні двері або взагалі вирізати сувальдний замок. Із застосуванням таких методів клопоту не оберешся. Вирішити неприємність можна за допомогою банального злому. Не тільки стандартний, але замок навісний жовтий хрестової ключ 50мм може бути зламаний за спеціальною технологією. Як правило, для подібних маніпуляцій використовують прості підручні інструменти.

    Для того, щоб звичайний навісний замок піддався, досить просто використовувати лом. Підберіть його таким чином, щоб можна було зачепити тендітну дужку. Для того, щоб безболісно і без зайвих зусиль відкрити замок навісний жовтий хрестової ключ 50 мм, досить просто використовувати хрестоподібну викрутку. Виберіть якісний інструмент, який за своїм розміром і конструкції найбільш підходить до ваших дверей. Постарайтеся надійно зафіксувати викрутку в замковій щілині і акуратно прокрутити її до досягнення потрібного ефекту. Щоб зайвий раз не пошкоджувати сувальдний замок з плоским класичним ключем, використовуйте просту відмичку. Візьміть невидимку і розкручену канцелярську скріпку. Відсуньте один край невидимки для того, щоб утворилося щось на зразок ключа. Шляхом маніпуляцій з прокручування в замковій щілині ви зможете відкрити двері.