Замок навісний жовтої хрестової ключ 38мм Збільшити для перегляду

Замок навісний жовтої хрестової ключ 38мм

ZNJK38

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.75

Add to wishlist

Інформація

Замок навісний жовтий хрестової ключ 38 мм. У ящику 240 шт

Особливості навісного замка даного типу:

  • сталева дужка
  • чавунний корпус
  • режим автоматичного замикання
  • розмір замку 38 мм
  • в комплекті 3 ключі

   Ні для кого не секрет, що, чим складніше замок на двері, тим складніше його відкрити. Практика показує, що серед зловмисників, які спеціалізуються на домашніх крадіжках, є такі фахівці, які можуть розкрити абсолютно будь-який замок. Таким чином, обробка того чи іншого замку - це лише питання часу. Кращим варіантом для квартири є вбудований в двері замок. Такий агрегат, як замок навісний жовтий хрестової ключ 38 мм допоможе вам в плані захисту підсобних приміщень.

   Варто зазначити, що замок навісний жовтий хрестової ключ 38 мм є аналогом хрестового замку на вхідні двері. Цей вид запірного механізму вважається одним з найскладніших. Справа в тому, що ключ в такому замку вставляється тільки в певному положенні. Багато власників такого замка досить довго звикають до його принципом роботи, тому що виймається ключ настільки ж складно, як і вставляється. Основою подібного замку є сувальдний тип конструкції. На сьогоднішній день, він є найнадійнішим в плані захисту вхідних дверей. Кращим способом його застосування є поєднання з металевими дверима. Будьте уважні, адже саме такі підвищено складні системи привертають увагу злодіїв-домушників. Вони вважають, що за такими дверима виразно ховається хороша нажива.

   У захисті других дверей ви можете використовувати будь-який тип запірного механізму. Це може бути навіть замок навісний жовтий хрестової ключ 38 мм. Не дивлячись на те, що замки подібного типу не застосовуються для міських квартир, ви можете його використовувати в двері з нестандартним типом захисту. Чим більше непередбачуваний ваш підхід, тим менш привабливими ви будете для злочинця, адже у кожного з них буде спрацьовувати своєрідний захисний фактор страху.

   Якщо у вашому розпорядженні є не тільки квартира, а й інші види нерухомого майна, купите замок навісний жовтий хрестової ключ 38 мм оптом. Це унікальний інструмент, який однозначно буде корисний вам в господарстві.