Замок навісний жовтої хрестової ключ 32мм Збільшити для перегляду

Замок навісний жовтої хрестової ключ 32мм

ZNJK32

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.55

Add to wishlist

Інформація

Замок навісний жовтий хрестової ключ 32 мм, в ящику 240 шт

Особливості навісного пристрою:

  • сталева дужка
  • чавунний корпус
  • режим автоматичного замикання
  • розмір замку 32 мм
  • в комплекті 3 ключі


    Купуючи замок для вхідних дверей, покупець завжди сумнівається, адже на ринку представлено безліч видів того або іншого механізму. Але визначити напевно, який із них буде дійсно корисний в конкретному випадку, практично неможливо. У вирішенні цієї проблеми важливо звернути увагу на такий фактор, як конструкція замку і ключа до нього. Завжди цікаво дізнатися, який саме замок найлегше відкрити абсолютно без ключа, а який найменше піддається професійним трюкам зловмисників.

Найпопулярнішими і затребуваними моделями замків на будь-які двері є:

  • сувальдний
  • традиційний англійський замок

замок навісний жовтий хрестової ключ.
Замок навісний жовтий хрестової ключ може бути використаний для забезпечення охорони вхідних дверей, на практиці ці випадки найчастіше застосовуються в охороні господарських будівель. З подібним замком ніколи не виникає проблем з частини вирізання з дверної коробки або виламування дверей. Якщо у вас виникли проблеми з вбудованим замком, то вам напевно доведеться проробляти подібні маніпуляції.

   Якісний замок навісний жовтий хрестової ключ може підійти для охорони квартири, якщо він працює в комплексі з іншими видами запірних механізмів. Для відкриття сувальдних замків використовують універсальний набір відмичок. Це можуть бути навіть підручні пристосування у вигляді шпильки або шпильки з загнутим кінцем. Багато злочинців настільки добре пристосовуються до застосування даного інструменту, що здатні віртуозно розкрити замок навіть без допомоги сторонніх інструментів. Для забезпечення господарських потреб, наприклад, для закриття літньої кухні, гаража на дачі, або ж для охорони невеликих замкнутих просторів в квартирі можна придбати замок навісний жовтий хрестової ключ оптом. Така покупка буде вигідною абсолютно для кожного жителя нашої країни. Унікальність механізму цього замку дозволяє повністю покладатися на його надійність в будь-яких ситуаціях. Тому обзавестися таким помічником ніколи не завадить.

   На сайті інтернет-магазину можна знайти такий універсальний замок за хорошою ціною, а також додатково заощадити за рахунок оптової купівлі вироби. Це корисне придбання також може послужити в якості подарунка на новосілля. Адже прийнято вважати, що подарунок у вигляді навісного замка приносить щастя в дім. Найголовніше, не втрачати ключів від механізму, адже найважливіша функція вироби полягає у виключній секретності.