Набір викруток бочка 2 pc у блістері Збільшити для перегляду

Набір викруток бочка 2 pc у блістері

LR18

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.70

Add to wishlist

Інформація

Набір викруток бочка, викрутки бочка оптом

  Засновувати вибір викрутки в першу чергу варто виходячи з виду її. Таким чином, можна виділити два найпопулярніших виду з набору викруток бочка:

  •  плоска викрутка
  •  хрестова.

  Бажано купувати викрутки в комплекті, в такий спосіб вам будуть під силу будь-які шурупи і будь-які гвинти. Кожен виробник запропонує вашій увазі не тільки стандартну викрутку, але і її альтернативну вдосконалену модель. Перевагою хрестових викруток можна вважати те, що на відміну від прямих викруток, її шліц або головка не випадають, так як мають досить вагомий крутний момент. Важливим фактором у виборі викрутку буде і розмір наконечника. А це значить що певний шліц потребуватиме своєму розмірі викрутки. Руйнуємо міфи і стереотипи: універсальних викруток не існує, а тому для певних робіт вам доведеться підбирати свої види викруток.

   Між собою різняться стрижні: вони можуть відрізнятися і рівнем міцності, можуть бути різні в довжину, по діаметру, а також за своєю формою. Відразу ж варто відзначити, що за рівнем міцності викрутка повинна бути не менше ніж 47, в зворотному випадку при наданні на неї будь-якого механічного впливу на її вона з легкістю може зігнутися. Якщо ж стрижень викрутки буде перевищувати показник 52, то при механічному впливі він може лопнути. Для того, щоб надати стандартизований рівень міцності стрижень якісних сучасних викруток бочка виготовляють із загартованої сталі, що дає їй додатковий захист від корозії. Чи не рідкісні випадки, коли додатково викрутки покривають ще і гумою або пластмасою для роботи електриків. Для повної зручності роботи стрижень викрутки повинен бути 100-200 міліметрів. Сьогодні ж можна зустріти викрутки і з різними ручками, вони можуть бути і дерев'яними, і гумовими, і пластмасовими. Тут підбір рукояті повинно вироблятися суто з ваших потреб і умови роботи. Тому перед покупкою тієї чи іншої викрутки візьміть її в руку і ви відразу відчуєте комфортно вам буде з нею працювати.