Лісочка для тримера армована "крокодил" 3.00 мм*15 м Збільшити для перегляду

Лісочка для тримера армована "крокодил" 3.00 мм*15 м

LM089301

Новий товар

Лісочка для тримера армована "крокодил" 3.00 мм*15 м

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$2.40

Add to wishlist

Інформація

Лісочка для тримера армована "крокодил" 3.00 мм*15 м

Опис
Лісочка для тримера армована "крокодил" 3.00 мм*15 м
Тример - пристрій, що дозволяє акуратно скошувати траву біля дерев, огорож, доріжок. Робота пристрою залежить від типу оснащення, в якості якого часто використовують ріжучу волосінь. Вона впливає як зовнішній стан газону, а й працездатність тримера. Головні вимоги - вона повинна згинатися, мати міцність і жорсткість.

Щоб правильно вибрати струну, потрібно врахувати декілька параметрів. По-перше, в характеристиках апарата обов'язково вказується, якою товщиною може бути волосінь. Нитка для тримера, тонше необхідної, двигун відразу з ладу не виведе, хоча значно збільшить його зношування. Якщо використовувати нитку товщі, ніж потрібно, опір обертанню зросте, двигун працюватиме більш напружено, перегріватиметься і в результаті зламається. По-друге, має значення завдання – стрижка газонної трави або зрізання сухостою. Потужність самого пристрою також ставить свої обмеження.

Перетин волосіні для тримера коливається в межах від 1,2 мм до 4 мм.

- 1,2 мм - 1,6 мм - тонка струна розрахована для постійного догляду за газоном. Застосовується в апаратах невисокої потужності – до 0,5 кВт. Це стандартна жилка для тримера електричного.

- від 2мм – 2,4мм – підійде для апаратів з потужністю 1 кВт. Це найпоширеніший варіант, тому що дозволяє зрізати і молоду, і досить жорстку траву, що підросла. Так як за газоном на дачах доглядають трохи рідше, ніж слід, то корд в 2,4 мм виявляється дуже доречним.

- 3мм – 4мм використовується для потужних бензинових приладів. Їхнє завдання: впоратися не лише з травою, а й з товстими стеблами бур'яну та сухостою.

Також відрізняється волосінь за формою перерізу.

Найбільш продуктивні волосіні, що мають зазубрини та гострі кромки. Такі грані рівніше зрізають траву. Струна з перетином у формі зірки рекомендується для укосу свіжої трави, оскільки вона менш травматична: трава після стрижки не сохне, як за умови використання круглої струни. Для бур'яну, бур'янів трави різної жорсткості у великих обсягах підійде кручена струна. Товста армована металевим осердям, струна впорається з густою травою, дрібним чагарником та поростями.