Велофонарь Bailong BL-611-1LM+2COB (БЕЗ аккумулятор ) Збільшити для перегляду

Велофонарь Bailong BL-611-1LM+2COB (БЕЗ аккумулятор )

WD121-4426

Новий товар

Велофонарь Bailong BL-611-1LM+2COB (БЕЗ аккумулятор )

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.90

Add to wishlist

Інформація

Опис
Щодо нещодавно з'явилися на ринку освітлювальні прилади, що працюють на основі світлодіодів, недаремно абсолютно витіснили традиційні пристрої з лампами розжарювання. Справа в тому, що світлодіоди є більш надійними і мають більший ресурс для автономної роботи. Так що такі девайси, як світлодіодні ліхтарики для велосипеда Bailong BL-611-1LM+2COB допоможуть вам завжди, коли це буде потрібно: коли в будинку або квартирі відключать електрику, а також потрібно буде точково підсвітити темний куточок.

Переваги ліхтарика BL-611-1LM+2COB.

На сьогоднішній день клієнти висувають досить серйозні вимоги до ліхтариків, адже необхідно, щоб такий пристрій не підвів у найважливіший момент. Так, ліхтарик BL-611-1LM+2COB виробника Bailong має чимало переваг:

Великий ресурс роботи. Запропонована до вашої уваги модель може пропрацювати 30-50 тисяч годин. Все тому, що як джерело світла виступає світловий діод.
використовує мало енергії, завдяки чому може довго працювати без відновлення заряду Micro USB.
стійкий до ударів корпус із металу. Крім того, самі світлодіоди набагато кращі, ніж лампи розжарювання, захищені від ударів.
Ліхтарики від марки Bailong мають великий попит завдяки своїй універсальності та практичності в роботі.

Параметри роботи моделі Bailong BL-611-1LM+2COB

Модель із 4 режимами роботи та порадує власника функціями 2 COB, 1 LM, СOB+LM, СOB+LM стробоскоп. Крім того, ліхтарі Bailong BL-611-1LM+2COB – це моделі з білим світлодіодом.

Живлення забезпечує елемент 1x18650. Комплектація включає ліхтар, акумулятор, зарядний пристрій USB