Ножівкове полотно двостороннє (метал-дерево) 300мм Збільшити для перегляду

Ножівкове полотно двостороннє (метал-дерево) 300мм

ST3214

Новий товар

Ножівкове полотно 300мм

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.12

Найменша кількість товару для замовлення є 72

Add to wishlist

Інформація

Ножівкове полотно 300мм

Полотно ножівкове використовується при виконанні відрізних робіт як в промисловості так і в побуті. Ножівкові полотна виготовляються з легованої сталі.

Не тільки в побуті, але і широко в професійних роботах використовуються найрізноманітніші інструменти, які знадобляться, коли справа дійде до різання різноманітних матеріалів. При нарізці пластмаси, деревини металу, зазвичай використовують монтажний або ж будівельний ніж. Часто в комплекті до нього йдуть змінні набори полотен, і в міру зносу, яких ви зможете швидко і в стислі терміни оснастити інструмент новим ножівкові полотном.

Залежно від того, який матеріал ви будете обробляти, і слід підбирати полотна. Звичайно ж, деякі з них можна вважати універсальними. Так, наприклад, ножовочное полотно ідеально підійде для обробки не тільки металу, але і ще деревини. Якісне ножовочное полотно для металу прослужить вам дійсно тривалий термін, проте у міру того, як ножовочное полотно буде зношуватися, повинна проводитися своєчасна заміна оснащення. А тому краще всього відразу придбати кілька ножівкових полотен.

У робочому процесі ви зможете швидко і без особливих на те зусиль закріпити полотно на інструменті за допомогою вбудованих фіксаторів. Також для того, щоб швидко оснастити ніж використовують леза з технічними отворами.