Продовжувач 5М FL-BI Збільшити для перегляду

Продовжувач 5М FL-BI

M3

Новий товар

Подовжувач 5М FL-BI.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.75

Add to wishlist

Інформація

Подовжувач 5М FL-BI.


У ящику 50 штук,

Напевно, і не знайти того жителя нашої країни, який би не стикався віч-на-віч з проблемою, коли неможливо підключити той чи інший електричний прилад побутового призначення через те, що провід бракує до розетки. Власне, саме в такі моменти багато з нас і згадують про старі добрі помічниках - удлинителях.

Через багаторічної експлуатації можна виділити кілька головних характеристик, на які неодмінно варто звертати власну увагу коли купуєте даний прилад:

  • довжина шнура,
  • кількість розеток,
  • наявність заземлення,
  • максимальне навантаження.

Якщо ви хочете в свій будинок завчасно купити подовжувачі оптом, то заздалегідь отримаєте всю необхідну інформацію про їх головні характеристики. Таким чином заздалегідь варто визначитися з необхідним показником навантаження по максимуму. Цей критерій і здатний визначити максимальну потужність підключається подовжувача. Максимально допустиме навантаження приладу, як правило, виробники позначають на корпусі електричного приладу.

На будь-якому сучасному ринку, в будь-якому інтернет-магазині ви можете зустріти подовжувачі з маленькою потужністю до 1200Вт, із середньою потужністю до 2000Вт, а також електричні прилади, які призначені для підключення дійсно потужних агрегатів, більше 3500Вт.