Продовжувач 3М FL-BI Збільшити для перегляду

Продовжувач 3М FL-BI

M2

Новий товар

Подовжувач 3М FL-BI

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.40

Add to wishlist

Інформація

Подовжувач 3М FL-BI


У ящику 60 штук, мінімальне ко-во 5 штук.
Не рідко можна зустріти в багатьох інструкціях різної техніки як виробники рекомендують не підводити електричне живлення через подовжувач. А живити електрикою техніку варто тільки через розетку. А це цілком обгрунтовано адже в розетку закладаються дроти, які можуть витримати енергоспоживання найбільших і великогабаритних побутових приладів, таких як, наприклад, холодильник або пральна машина.

Однак, на сьогоднішній день необхідність в придбанні такого помічника як подовжувач відчуває кожен другий житель нашої країни. Якщо ж ви вирішили себе раз і назавжди забезпечити якісними удлинителями, а по можливості придбати подовжувачі оптом, то в першу чергу звертайте свою увагу на провід. Якщо ж у вашому подовжувачі провід плоский, то діаметр його перетину, як правило, не повинен перевищувати 0,6мм2. У такій подовжувач можете включати хіба що фен.

Найкращим варіантом дроти для стандартного якісного подовжувача прийнято вважати ПВС. Завдяки тому, що він круглий, під час експлуатації ви навряд чи зіткнетеся з його перекручуванням, а зовнішня ізоляція має більш потовщений вид.