Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим латексом Збільшити для перегляду

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим латексом

LMR124-409

Новий товар

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим латексом

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.40

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим латексом.

Характеристики та опис


Виробник Лмар
Країна виробник Китай
Вид виробу
Рукавиці робочі
Захист від ОПЗ та МВ
Кількість в упаковці 12 шт.
Матеріал Латекс
Покриття Латекс
Розмір M
Стан Новий
Тип рукавичок В'язані
Колір салатовий

Ця позиція доступна для замовлення від однієї упаковки (12 пар)
Виробник: Китай
Матеріал: основа: нейлон; облив: спінений латекс
Опис товару:
Клас в'язки: 13 клас, 3 нитки
колір нитки: помаранчевий
матеріал заливання: латекс
колір заливки: салатовий

Рукавички робітники: еластичні, зручні, зберігають високу тактильну чутливість пальців. Виготовлені з нейлону, долонна частина та пальці з обох боків покриті спіненим латексом, який характеризується високою зносостійкістю та механічною міцністю. Рукавички безшовні, трикотажна основа, зап'ястя обв'язане контрастною ниткою. Латекс захищає руки від механічних пошкоджень, забезпечує сухе захоплення, що особливо важливо у роботі з промасленими поверхнями. Нейлонова основа рукавичок дозволяє повітрю проникати всередину і забезпечує рукам сухе середовище.

Індивідуальний захист рук - це засіб індивідуального захисту робітника всередині технологічного процесу а й засіб захисту рук у побуті і під час робіт вдома й у саду. при виконанні будь-яких видів робіт існує висока ймовірність отримання пошкодження шкіри механічно (прокол, поріз), хімічно (роздратування, алергія, опік), термічно (опік).

У цю категорію входить комплекс засобів для захисту рук від зовнішнього фізичного, механічного, хімічного, термічного впливу.

Це однопалі робочі рукавиці, пошиті з різних видів брезента, тканини, джинси, комбіновані варіанти. Робочі п'ятипалі рукавички з синтетичних і натуральних ниток у різному відсотковому співвідношенні, з нанесенням ПВХ на долоню і без нанесення ПВХ. Замшеві краги для зварювальника різної довжини і товщини замшу, цілісні або комбіновані з джинсовою тканиною.

Вачеги пошиті із замшу для ливарних виробництв.

Нова категорія для нашої країни в категорії захисту рук - це захисні креми, що відновлюють регенеруючі креми. Захисний крем наносять на робочу поверхню руки і при висиханні утворюється тонка захисна плівка стійка до хімічного впливу різних речовин. згодом при контакті з проточною водою та миючим засобом плівка змивається залишаючи руки чистими. Рекомендується після робіт нанести поживний або крем, що відновлює.

З популяризацією нашої країни екстремального спорту, вело туризму, тактичних ігор. набула розвитку категорія спортивних рукавичок. виготовлених із сучасних технологічних матеріалів, що забезпечують безпеку та комфорт.

Всі рукавички та рукавиці відповідають поділяються за класом захисту зазначеним у допусках та гостах. клас захисту вказаний цифрами.