Газовий пальник 915 Збільшити для перегляду

Газовий пальник 915

C-70

Новий товар

Газовий пальник 915

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.35

Add to wishlist

Інформація

Газовий пальник 915

Як правило, в поході можна приготувати їжу двома способами або ж на багатті, або ж на пальнику. Однак розводити багаття не завжди буває зручно. Вас, наприклад, може застати зненацька дощ, у вас буде дров або ж немає, просто бажання возитися з розведенням багаття. Та й багаття коптить всю вашу посуд. Тому слід зупиниться на другому варіанті - пальнику.

Пальники на сучасному ринку представлені в трьох різновидах: газові пальники, бензинові мультипаливні. З першими двома все і за логікою зрозуміло, одні працюють на бензині, а інші на газі. Мультипаливні ж підтримують і бензин, гас, сиру нафту. Звичайно, кожна з них має свої переваги і свої недоліки.

Якщо вам, перш за все, цікавить почуття комфорту, то не замислюючись вам варто купувати газові пальники. Їх переваги полягають в наступному: вони не дають кіптяви, дуже легко розпалюються, гасяться, на ній вам комфортно готувати навіть в закритих приміщеннях. Так, безумовно, всі виробники не рекомендують розпалювати газові пальники в наметі, проте, тим не менш, це звичайна практика. Недолік у газового пальника тільки один, а саме їй потрібен балончик зі зрідженим газом, який може несподівано закінчитися. І не завжди в тому місці, куди ви плануєте поїхати його без проблем можна або заправити, або ж придбати.