Ключ комбінований 13мм з поворотною тріскачкою Збільшити для перегляду

Ключ комбінований 17мм з поворотною тріскачкою

SH20-9

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$2.85

Add to wishlist

Інформація

Ключ комбінований17 мм з поворотною тріскачкою

Польський бренд представляє собою золоту середину між дешевим китайським інструментом і надто дорогими, хоча і якісними, інструментами з Німеччини. Інструменти якісні, надійні, практичні, і при цьому доступні за ціною. Інструменти виготовлені з хром-ванадієвої сталі, що гарантує виняткову міцність і довговічність. Саме тому продукція дуже популярна серед фахівців, що працюють різних промислових галузях: автомобільній, авіаційній, нафто-газової та ін. Всі товари виготовлені за європейськими стандартами і мають підтверджують якість

Характеристики товара 

  • Тип - Ключ рожково-накидний
  • Розмір робочого профілю -17 мм
  • особливість виконання -шарнірний, з тріскачкою


Технічні параметри:

Ключ комбінований трещеточного з карданом Накидна головка вдосконалена наявністю трещотного механізму на 72 зуба. Механізм хропіння з дрібними зубцями і кроком перемикання в 5 градусів забезпечує плавний і м'який хід, а також дає можливість працювати в обмеженому просторі застосовуючи мінімальну амплітуду. Тріскачка не має перемикача реверсу, але перевернувши ключ тріскачка буде працювати в зворотному напрямку. Поворотний шарнірний механізм дає можливість працювати під кутом і діставати кріплення в місцях з обмеженим доступом. Ключ виготовлений з легованої хром-ванадієвої сталі, що має високі експлуатаційні характеристики. Хромоване покриття запобігає появі корозії.

рожково-накидний трещеточний ключ є ручним слюсарно-монтажним інструментом для відгвинчування / закручування різьбових з'єднань із зовнішнім профілем. Даний ключ виготовлений на високому рівні і придатний до професійного застосування в автосервісі або на виробництві.
Завдяки наявності двох головок в конструкції ключа, компенсуються недоліки кожної з них окремо, а також користувач має можливість вибрати відповідну головку в залежності від місця розташування кріплення з'єднання, його типу і складності.

Ріжкова головка підійде для не дуже затягнутих різьбових елементів, а також буде зручна, для роботи в місцях, де простір над кріпленням обмежена і є тільки бічний доступ.
* Виробник залишає за собою право змінювати комплектацію та характеристики товару без повідомлення.

1. Обмін товару і повернення коштів протягом 14 днів з моменту покупки проводиться в рамках чинного законодавства. Винятки описані в Угоді інтернет-магазину "LMAR".

2. Точну вартість доставки повідомить менеджер під час оформлення замовлення.