Електричні автомобільні насоси (компресори) Збільшити для перегляду

Електричні автомобільні насоси/компресори

BL17-103

Новий товар

Електричні автомобільні насоси (компресори)

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.50

Add to wishlist

Інформація

Електричні автомобільні насоси (компресори)


1) Даний вид насосів ділитися по потужності. Якщо Вам необхідно накачати колесо легкового автомобіля, то Вам підійде практично кожен насос. Головне щоб в керівництві було зазначено, що він призначений для накачування автомобільних шин.

2) Електро насос або компресор для автомобіля може відрізнятися по максимальному робочому часу. При накачуванні шин від мікроавтобуса або позашляховика знадобитися більш потужні моделі електро насосів і мають краще охолодження і відповідно більш борги термін роботи.

3) Компресори для автомобільних шин також розрізняються за способом підключення. Стандартні підключаються через прикурювач, а більш потужні безпосередньо через акумулятор. Перш ніж використовувати ту чи іншу модель необхідно спочатку ознайомитися з керівництвом. На що варто звернути увагу при виборі автомобільного компресора 1) Довжина шланга повинна бути не зовсім короткою. 2) Краще брати шланг без обплетення, ніж з нею. Як показує практика у дешевих моделей використовується дуже тонка гума стінки шланга і для того щоб він не порвався відразу одягають оплетку. 3) Довжина проводів підключення повинна бути не менше 3.5 метрів, краще 5 метрів. Крім того дивіться на якість проводів, щоб там не було перегинів, надламів і пошкодження ізоляції.

4) Краще щоб корпус був з металу, а не з пластику. Компресор повинен стійко стояти на поверхні і мати гумові ніжки.

5) Потужність автомобільного компресора повинна відповідати автомобілю. Для легкового авто може підійти один з найпростіших, для джипа або мікроавтобуса більш потужні моделі. Однак не потрібно брати найдешевшу модель, щоб потім накачування коліс не перетворилася на справжні тортури.

6) Варто звернути увагу на керівництво компресора і з'ясувати час безперебійної роботи, яка вказана виробником.