Розпродаж! USB запальничка електрична для газової плити MD-068 Збільшити для перегляду

USB запальничка електрична для газової плити MD-068

LM719-068

Новий товар

Електронна запальничка для газової плити MD-068

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.00

Add to wishlist

Інформація

USB запальничка електрична для газової плити MD-068

Найпоширенішим способом запалити газову плиту є використання п'єзоелектричних запальничок. Вони прості і невибагливі, але у виконанні своєї основної функції не дуже надійні: через слабку іскри запалити газ з першої спроби вдається далеко не завжди.

Можна запалити газ і іншими способами. Багато хто до цих пір користуються добрими старими сірниками (але вони в момент запалювання трошки погано пахнуть сірчаними газами); а ще існують навіть газові запальнички для газової плити (такі ж, як для запалювання сигарет, тільки з більш довгим «носиком»). Але їх треба періодично заряджати зрідженим газом.

Існують і газові плити з автоматичним запалюванням газу при його відкритті. У їх користувачів взагалі з запалюванням газу проблем немає. Але в строю залишається ще величезна кількість цілком справних «старорежимних» газових плит, міняти які власникам просто немає ніякого сенсу.
Сучасна електроніка прийшла і в цю нехитру область: в братському Китаї легко можна купити сучасну електронну запальничку для газової плити. Електроніка там, звичайно, не дуже велика складна, але і не зовсім проста: крім генератора високої напруги вона містить літій-іонний акумулятор з контролером, а іноді - і з індикатором заряду.