Акумулятор BATTERY GD 645 6V 4A, акумулятор для ваг, ліхтарів, приладів, Акумуляторна батарея, АКБ Збільшити для перегляду

Акумулятор BATTERY GD 645 6V 4A, акумулятор для ваг, ліхтарів, приладів, Акумуляторна батарея, АКБ

WD213-30

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$3.50

Add to wishlist

Інформація

Акумулятор BATTERY GD 645 6V 4A

Акумулятор GDLITE GD-640 ємністю в 6 Аh, може служити джерелом живлення торгових ваг, систем безперебійного живлення, протипожежних систем, аварійних систем електроенергії, ліхтарів, побутових приладів, різного устаткування в торговельній сфері та ін.

Призначені для експлуатації в закритих приміщеннях з природною вентиляцією, при температурі від -20С до + 60С. Не вимагають зрівняльного заряду. Буферного напруги досить, щоб підтримувати моноблоки в повністю зарядженому стані. Зберігання без підзарядки - протягом 1 року в сухому приміщенні при температурі навколишнього середовища від -35 до + 60С.

АКБ мають повністю герметичну конструкцію в результаті чого запобігається витік електроліту. Також, акумулятори цього виробника, мають систему внутрішньої рекомбінації газу і не потребують доливе води. Герметичні необслуговувані АКБ не мають обмежень на перевезення повітряним, залізничним або автотранспортом і експлуатуються в будь-якому положенні.

Характеристики акумулятора BATTERY GD 645 6V 4A, акумулятора для ваг, ліхтарів, приладів,  АКБ:

  • Напруга: 6 В.
  • Ємність 4,0 Ач.
  • Розміри: 70 × 47 × 101 мм.
  • Маса: 0.81 кг.
  • Тип: AGM.