Професійний садовий секатор 170мм

LMAR1911-30

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$3.60

Add to wishlist

Інформація

Професійний садовий секатор 170 мм для обрізки дерев до 20 мм, характеристики:

  1. Тип інструмента: садові секатори
  2. Форма леза: пряма
  3. Максимальний діаметр різу 20.0 (мм)
  4. Матеріал рукоятки: обрезиненная ручка
  5. Загальна довжина 170.0 (мм)

Секатор з наковаленкой - секатор з одним ножем, друга пластина служить упором. Упор розташований безпосередньо на лінії різу. «Наковаленкою», як правило, виготовляють з міцної пластмаси з ребристою поверхнею, щоб запобігти ковзанню гілки. Завдяки великому зусиллю, що створюється при такому способі різання, а також широкому розкриттю лез ці секатори справляються зі старими, сухими і досить товстими (до 20 мм) гілками.

Найкращий час для обрізки дерев - пізня зима і рання весна до того, як почнеться нове зростання - це сприятливий період для обрізки більшості садових рослин включаючи фруктові дерева, ягідні і декоративні кущі троянди. Щоб допомогти вам зробити обрізку дерев правильно дамо Вам декілька порад.

Успішна обрізка допомагає підтримувати здоров'я рослин, їх силу і красу а у плодово-ягідних культур підвищує продуктивність і покращує якість врожаю. Що б ви не обрізали, користуйтеся тільки гострими чистими знаряддями праці. Чи не обрізайте вологі рослини, зріз робіть нижче видимих ​​ознак хвороби і обробіть місце зрізу якомога швидше.