Професійний садовий секатор 200 ММ

LMAR1911-29

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$4.80

Add to wishlist

Інформація

Професійний садовий секатор 200 ММ

для обрізки дерев до 32мм

Характеристики
Основні
стан Нове
Виробник DNO
Тип інструмента Садові секатори
Форма леза Пряма
Максимальний діаметр різу 32.0 (мм)
Матеріал рукоятки обрезиненного
Загальна довжина 200.0 (мм)

Секатор з наковаленкой - секатор з одним ножем, друга пластина служить упором. Упор розташований безпосередньо на лінії різу. «Наковаленкою», як правило, виготовляють з міцної пластмаси з ребристою поверхнею, щоб запобігти ковзанню гілки. Завдяки великому зусиллю, що створюється при такому способі різання, а також широкому розкриттю лез ці секатори справляються зі старими, сухими і досить товстими (до 32 мм) гілками.

                                                                                                                                                      

Найкращий час для обрізки дерев - пізня зима і рання весна до того, як почнеться нове зростання - це сприятливий період для обрізки більшості садових рослин включаючи фруктові дерева, ягідні і декоративні кущі троянди. Щоб допомогти вам зробити обрізку дерев правильно дамо Вам декілька порад.

Успішна обрізка допомагає підтримувати здоров'я рослин, їх силу і красу а у плодово-ягідних культур підвищує продуктивність і покращує якість врожаю. Що б ви не обрізали, користуйтеся тільки гострими чистими знаряддями праці. Чи не обрізайте вологі рослини, зріз робіть нижче видимих ​​ознак хвороби і обробіть місце зрізу якомога швидше.