Перчатка для снятия шерсти с домашних животных True Touch

423-1980

Новий товар

Рукавичка для зняття вовни з домашніх тварин

240пар в ящики 

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.80

Add to wishlist

Інформація

Рукавичка для зняття вовни з домашніх  True Touch

Масажна рукавичка для вичісування шерсті Тру Тач (True Touch). Ця революційна рукавичка, яка дозволить Вам без всяких зусиль видалити стару шерсть і зробити ніжний масаж Вашому вихованцеві. Видаляючи стару шерсть, Ви сприяєте зростанню нової здорової шерсті.

Рукавичка забезпечена ніжними щетинками, які з легкістю видаляють стару шерсть. Рукавичка не вимагає спеціального догляду, досить просто помити її під водою з милом. True Touch виконана з безпечних матеріалів, і не принесе шкоди вашому вихованцеві.

Процес доставить вашому улюбленцю невимовне задоволення, а його шерсть завжди буде виглядати красивою і блискучою. Масажна рукавичка Тру Тач для догляду за шерстю вихованця з особливо м'якими гумовими кінчиками, видаляє стару і сплутані шерсть, відмерлі волоски.

Рукавичка доглядає за шерстю під час погладжувань, тим самим стимулюючи кровообіг і прискорюючи зростання нової вовни у тварини. Вона зручна у використанні, завдяки комфортному матеріалу, маючи кріплення на липучці для безпечної посадки на руці. Рукавичку можна використовувати для чутливих і молодих тварин, для всіх типів вовни

Характеристики:

  • Матеріал: дихаюча тканина, гумова накладка;
  • Розмір (Д / Ш): 24х17 см;
  • Застібка на липучці (регульована)