Информация

Catalog

Включено фільтри:

    Тени Товарів у наявності: 36

    Показані 1 - 36 із 36 пунктів
    Показані 1 - 36 із 36 пунктів
    Тени

    Купити тен правильно

    Правильно обраний тен може істотно змінити вашу думку навіть безпосередньо про  водонагрівачі. Тому правильна покупка може в корені змінити ситуацію. Щоб правильно вибрати цей елемент, потрібні певні теоретичні знання про його типах і характеристиках. Не турбуйтеся, якщо у вас немає таких знань, в цій статті ми це виправимо....

    Купити тен правильно

    Правильно обраний тен може істотно змінити вашу думку навіть безпосередньо про  водонагрівачі. Тому правильна покупка може в корені змінити ситуацію. Щоб правильно вибрати цей елемент, потрібні певні теоретичні знання про його типах і характеристиках. Не турбуйтеся, якщо у вас немає таких знань, в цій статті ми це виправимо.

    На нашому сайті ви можете купити:

    • тен для бойлера;
    • тен для чайника;

    тен для плити.

    Для повної реалізації потенціалу даної обладнання, стоїть зіставити всі його параметри, тип нагріву, достоїнства і недоліки.

    • Як вибрати і купити тен
    • Для плити
    • Електричний нагрівальний елемент використовується в електроплитках. Наш асортимент складається з: білого або чорного тена, а також спіралі для плити. Вони мають однакову потужність, якої цілком вистачить для побутового використання.
    • Для бойлера
    • Для початку визначаємося з типами: сухий або мокрий. У кожного з них є переваги і недоліки, ми їх зважимо, і ви прийміть рішення.
    • Мокрий
    • Яскравим прикладом такого обладнання в нашому магазині є тен для бойлера Арістон, з різними потужностями: 1.2, 1.5, 2, 2.5, 3 кВт. Також такі пристосування використовуються в чайниках. Для цього типу у нас є продукція: тен Tefal, золотий або хромовий.
    • Цей тип має безпосередній контакт з водою, чим і заслужив таку назву. Він знаходиться всередині бойлера і своїм «тілом» нагріває воду. Складається він з цільної мідної трубки, яка часто вигинається в спіральну форму. Всередині трубка заповнена магнієвим оксидом або піском з кварцу. Другий варіант прогрівається повільніше, але і температуру тримає довше. Наповнювач нагріває ніхромовий дріт, яка практично не має опору.
    • При покупці звертаємо на тип кріплення: фланцевий  або гайковий. Перший тип проводиться литим, тому у Вас буде позбавлена ​​можливість його почистити. Гайковий набагато простіше зняти очистити або замінити. Перед тим як купити тен для бойлера перевірте наявність анодного кріплення, часто це буває гайка, але в деяких моделях використовують звичайну різьбу.
    • До переваг варто віднести швидке нагрівання води. За 1 годину роботи він здатний нагріти 80 л води до температури в 50 градусів. Вартість самого елемента відносна низька, тому, з його заміною, проблем не виникне. Простота установки, яка не вимагає особливих знань, досить досвід з викруткою і гайковим ключем.
    • Але прямий контакт з водою приносить і недоліки. З урахуванням якості води в наших будинках, термін служби тена знаходиться в межах 1-2 роки. Уже в перші тижні почнуть з'являтися оксидні і корозійні плівки на днище нагрівального елементу. У випадку з фланцевим варіантом все в рази прискорюється і якщо гайковий можна почистити, то перший доведеться міняти повністю.
    • Сухий
    • Як зрозуміло з назви він не має контакту з водою, тобто закритий тип нагріву. В такому випадку йдуть всі проблеми, пов'язані з корозією матеріалів. Нагрівальний елемент має силікатну клітку, зі 100% стійкістю до вологи. Між кліткою і водою знаходиться кожух, який і є основою для передачі температури. Такий продукт з'явився порівняно недавно на ринку, але вже отримав величезну популярність.
    • Простота в обслуговуванні, перше позитивне якість такої моделі. Його можна демонтувати і замінити самостійно за лічені хвилини, за рахунок зручного кріплення. Термін експлуатації вимірюється десятками років, при правильному догляді. При поломці немає необхідності купувати новий, він без праці ремонтується в найкоротші терміни і за мінімальною вартістю. З точки зору економічності йому немає рівних, так як ККД досягає 99%.
    • Недолік всього один - унікальність. Його доводиться виготовляти особисто під кожну модель бойлера, тому його не зустрінеш в магазинах. Ремонт також залежить від виробника, адже його доведеться обслуговувати тільки у нього.
    • Ціни на тен в магазині lmar.com.ua
    • Пильне спостереження за ринком допомагає нам виставляти найнижчі ціни на нашу продукцію. Якщо ви хочете купити тен для чайника, нижче ціни, ніж в нашому магазині ви не знайдете. Це пов'язано з тим, що ми не є посередникам, тому немає ніяких націнок. Ми маємо власне виробництво всієї продукції, представленої на сайті. Особистий контроль за сировинним матеріалом і виробничим процесом, дозволяє нам давати справжні гарантії. Вся продукція пройшла необхідні випробування і має сертифікати якості. З урахуванням шлюбу менше 5%, товари в нашому інтернет-магазині заслужили статус першого сорту в Україні.
    • Наша співпраця сконцентровано на оптового покупця. Великі магазини будівельних інструментів, середній або малий бізнес. Ви будете раді нашій співпраці. Уже після першої операції Ви зрозумієте, наскільки зросте Ваша прибуток з нашим товаром.
    • Купити тен в Харкові, Полтаві та Сумах/Україна
    • Місто кортом буде зроблено замовлення не важливий. Ви можете придбати наш товар, не виходячи з дому. Протягом 10 років, ми активно співпрацюємо з компаніями доставки: Нова пошта, Делівері та Інтайм. За цей час процес відправки та доставки доведений до ідеалу. Після того, як ви замовили товар, посилка буде відправлена ​​в цей же лінь. Якщо не хочете йти за нею на склад, маєте право замовити доставку на будинок.

    Ми співпрацюємо з передоплатою і накладеному платежу. Терміни і якість товару не залежить від типу співпраці, вибирайте те, що зручно Вам.

    Докладніше