Информация

Catalog

Включено фільтри:

    Свердла по металу Товарів у наявності: 36

    Показані 1 - 36 із 36 пунктів
    Показані 1 - 36 із 36 пунктів
    Свердла по металу

    Якісне свердло для робіт по металу може зробити отвір в матеріалі будь-якої твердості, при цьому не затупитися і не зламатися. Ефективне свердління можливо тільки при правильно підібрані характеристики інструменту, відповідний опрацьований матеріал.

    Область застосування такого ріжучого інструменту надзвичайно широка - виробництво, машинобудуванн...

    Якісне свердло для робіт по металу може зробити отвір в матеріалі будь-якої твердості, при цьому не затупитися і не зламатися. Ефективне свердління можливо тільки при правильно підібрані характеристики інструменту, відповідний опрацьований матеріал.

    Область застосування такого ріжучого інструменту надзвичайно широка - виробництво, машинобудування, монтаж будівель і споруд, ремонтні роботи тощо. Свердла по металу - основний інструмент в наборі слюсаря, будівельника, механіка, а також домашнього майстра. Конструкція свердло складається їх ріжуче робоча кромка і утримувач, за допомогою якого проводиться його кріплення до інструменту, що забезпечує обертальний рух

    Свердло для роботи по металу - критерії вибору

    Вибрати й купити свердло по металу слід, виходячи з декількох критеріїв, серед яких основним буде форма і конструкція:

             Гвинтовий - виконано у вигляді стрижня, край ріжучого інструменту має конусоподібну заточку. Деякі моделі мають конічний держатель і призначені для заправки в свердлильні верстати і дворучні дрилі;
             Корончатий - призначений для різання для висвердлювання отворів великого діаметру;
             Ступінчастий - універсальні свердла, які можуть робити отвір різного діаметру.
    Свердло для отворів по металу може відрізнятися розмірами діаметра, довжиною стрижень, а також матеріал інструменту і спеціальне покриття ріжучої кромки. Свердла діаметром від 2 мм мають позначку із зазначенням сплаву, з якого вони зроблені і навіть ім'я виробника.

    Уже за кольором металу можна визначити, як оброблена поверхня ріжучого інструменту:

             Звичайні сірі свердла виготовлені з простої сталі,
             Чорні - з остаточною обробкою перегрітою водяною парою,
             Сріблясті - при обробці інструменту застосовувався відпуск, знімає внутрішню напругу металу;
             Золотисті - на поверхню нанесений шар нітриду титану.
    Підібрати необхідний набір свердел для роботи по металу буває непросто. Для цього потрібен великий асортимент ріжучого інструменту з можливістю вибрати свердло відповідно до характеристиками і завданнями, які воно може вирішити. Чи не влаштовують пропозиції у регіональних постачальників інструменту? В такому випадку краще всього звернутися до пропозицій продажів в інтернет-магазинах.

    Свердла для робіт по металу купити в lmar.com.ua: ціна, характеристики, відгуки

    У нашому інтернет-магазині можна купити оптом високоякісні свердла для різання по металу за ціною виробника. Ми виробляємо інструмент на сучасному обладнанні з використанням високотехнологічних виробничих процесів, що відповідають вимогам ГОСТ 10902-77. Понад п'ять років ми успішно конкуруємо з найвідомішими вітчизняними і зарубіжними виробниками інструменту, пропонуючи своїм покупцям кращий товар в категорії ціна / якість.

    У надійності і робочих властивостях нашого ріжучого інструменту можна переконатися, вивчивши характеристики моделей свердел, а також знайомлячись з відгуками наших покупців, багато з яких співпрацюють з нами протягом кількох років. Наша продукція відрізняє конкурентна ціна, висока якість і довговічність, про що є сертифікат, виданий в Україні.

    Найкраще свердло в категорії ціна/якість з доставкою до Харкова, Києва, Одеси, Чернівців, Дніпро/Україна

    Наша компанія пропонує якісний і недорогий ріжучий інструмент власного виробництва, надійні, продуктивні свердла, а також їх набори. Крім основної послуги наші покупці отримують:

             Великий каталог з широким вибором свердел ЛМАР ™ з необхідними робочими характеристиками;
             Рада кваліфікованого фахівця при виборі свердел;
             Індивідуальний підхід до кожного замовлення, бонусна програма для постійних клієнтів;
             Швидка доставка товару до Харкова, Києва, Одеси, Чернівців, Дніпро і будь-який інший місто в Україні найзручнішим для клієнта видом транспорту.
    Для отримання більш детальної інформації про якість нашого інструменту і рівень послуг компанії користуйтеся будь-яким видом зв'язку, зазначеним в розділі «Контакти». Після отримання наших свердел по металу і перевірки їх в роботі, не забудьте повернутися на наш сайт і залишити свій відгук для майбутніх покупців.

    Докладніше