Витяжний вентилятор Dospel KHG - 120

KHG-120

Новий товар

Витяжний вентилятор Dospel KHG-120

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$6.50

Add to wishlist

Інформація

Витяжний вентилятор Dospel KHG-120

Як правило, за допомогою одних лише витяжних вентиляторів можна швидко очистити повітря у приміщенні від неприємних запахів, різної кіптяви, пилу та зайвої вологи.

Сучасні витяжні вентилятори знаходять своє широке використання не лише у житлових будинках, а практично у всіх громадських, виробничих будівлях. Особливим попитом користується побутовий витяжний вентилятор Dospel KHG-120. Модель бюджетна, якість відмінна.

Витяжні вентилятори у вигляді цілого апарату забезпечують механічну вентиляцію, відсмоктуючи брудне повітря. Їх сфера застосування: житлові приміщення, офіси, ванна кімната, туалет.

Типорозмір вентилятора - Dospel KHG-120 мм. Цифровий показник - це діаметр воздуховода.

Вирішили встановити витяжні вентилятори у якомусь значному за площею приміщенні, тоді його додатково забезпечте системою припливу. Саме припливна система разом з витяжним вентилятором подають максимально свіже прохолодне повітря, відповідаючи за максимально збалансований мікроклімат у вашому приміщенні.

Найпростіший спосіб вентиляції звичайні осьові вентилятори, відповідні параметрам приміщення. Їх цілком реально самостійно визначити, спираючись на рівень забруднення приміщення, а також на його площу.

Віддавайте перевагу тим витяжним вентиляторам, у яких відмінна зносостійкість, низький рівень вібрації і шуму, а також який є зручним в процесі експлуатації.