Набір стамесок 4шт стамески SET 6-12-18-24mm Збільшити для перегляду

Набір стамесок 4шт стамески SET 6-12-18-24mm

NBRS6-12-18-24

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.46

Add to wishlist

Інформація

 На сьогоднішній день звичайні стамески є усіма звичні столярні інструменти, які мають у своїй основі головну робочу деталь - сталевий плоский, загострений на кінці клинок.

  Варто відзначити, що найчастіше купують цілі набори стамесок, адже одним екземпляром даного інструменту у вас навряд чи вийде обійтися. Звичайний набір стамесок вміщує в себе столярні інструменти однакові за формою їх ріжучої частини. Таким чином, наприклад, якщо ви купите набір стамесок з плоским клинком, то вони вам ідеально підійдуть для того, щоб робити прямі різи, а за допомогою набору стамесок з напівкруглими клинками ви зможете робити плавні лінії і округлі поглиблення. Серед великої різноманітності різних стамесок, відмінність їх полягає тільки лише в ширині леза. Варто окремим чином виділити і набір стамесок, який використовують в різьбі по дереву.

   Такий набір, крім стамесок з плоскими і напівкруглими ріжучими клинками, містить в собі ще й клюкарзи, які мають вигнутий клинок. Також в таких наборах часто можна зустріти стамески, клинки яких мають кутові і скошені форми. За їх допомогою майстра виконують по дереву різноманітні візерунки та створюють рельєф.