Напилок круглий 300 Збільшити для перегляду

Напилок круглий 300

NK300

Новий товар

Напильник круглий 300 мм

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.65

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

Напильник круглий 300 мм, 

 Кожен чоловік має свою, так би мовити, домашню аптечку, косметичку.

 І не важко здогадатися, що в цій аптечці знаходяться всі чоловічі приналежності, інструменти, а часом такі необхідні, як, наприклад, молоток, цвяхи, викрутка або напилок круглий. Багато жінок навіть не розуміють навіщо потрібно чоловікам таке пристосування і чому частенько чоловіки купують напилки круглі оптом. На сьогоднішній день все напилки круглі 150мм, 200мм, 250мм, 300мм представляють собою спеціальні пристрої, які призначаються для роботи з металом. Причому їх обробка проводиться вручну. За допомогою напилка круглого ви з легкістю зможете зняти шар з металу, іржу з необхідно вас деталі, або ж просто обробити якусь нерівну поверхню.

 З перерахованого вище матеріалу можна зрозуміти, що хоч і напилок є нічим невигадливий простий інструмент, проте виконує багато важливих функцій.
  Крім найпоширеніших круглих напилків ви можете зустріти також і трикутні, і квадратні і безліч інших підвидів. Форму напилка слід підбирати суто індивідуально, лише виходячи з того, які завдання ви хочете перед ним поставити. Круглий напилок буде ідеальним для вас інструментом, якщо вам необхідно буде збільшити якесь отвір. Плоский ж найчастіше застосовують для того, щоб видалити з поверхні якийсь непотрібний шар або іржу. Безумовно, одним круглим напилком будь-якому чоловіку важко буде обійтися, тому важливо завжди під рукою мати цілий арсенал таких ось інструментів.