РУКАВИЧКИ РОБОЧІ ЛАТЕКСНІ скляра ЧЕРВОНІ Збільшити для перегляду

РУКАВИЧКИ РОБОЧІ ЛАТЕКСНІ скляра ЧЕРВОНІ І ЗЕЛЕНИЙ

423-400

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.49

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

РУКАВИЧКИ РОБОЧІ ЛАТЕКСНІ скляра ЧЕРВОНІ І ЗЕЛЕНИЙ

Виробник: Китай

Матеріал: основа: х / б; обливши: латекс

Опис товару:

Клас в'язки: 10класс, 3ніті

колір нитки: білий

матеріал заливки: латекс

колір заливки: червоний, зелений

Рукавички для роботи зі стеклом.Обладают підвищену міцність за рахунок основи з тканини з вмістом бавовни і спеціального рельєфного нанесення з латекса.Ізделіе пошито з еластичними манжетами, що забезпечують додатковий захист зап'ясть від поврежденій.Благодаря латексні покриття, його структурі та консистенції забезпечується чудове зчеплення з предметами зі слизькою і гладкою поверхнею. Покриття рукавичок володіє підвищеною стійкістю до стирання і герметичністю, при цьому не порушує вільної циркуляції воздуха.Рекомендуются для роботи з гладкими і мають гострі краї поверхнями, такими як скло середньої тяжкості, листи заліза, пластмаси, керамічна плитка. Застосовуються в будівництві, вантажно-розвантажувальних роботах.

Індивідуальний захист рук - це не тільки засіб індивідуального захисту робочого всередині технологічного процесу але і засіб захисту рук в побуті при виконанні робіт будинку і в саду. при виконанні будь-яких видів робіт існує висока ймовірність отримання пошкодження шкіри механічно (прокол, поріз), хімічно (роздратування, алергія, опік), термічно (опік).

У цю категорію входить комплекс засобів для захисту рук від зовнішнього фізичного, механічного, хімічного, термічного впливу.

Це однопалого робочі рукавиці пошиті з різних видів брезенту, тканини, джинси, комбіновані варіанти. Робочі п'ятипалі рукавички, вив'язані з синтетичних і натуральних ниток в різному процентному співвідношенні, з нанесенням ПВХ на долоню і без нанесенні ПВХ. краги замшеві для зварника різної довжини і товщини замша, цільні або комбіновані з джинсової тканиною.

Вачеги пошиті з замша для ливарних виробництв.

Нова категорія для нашої країни в категорії захисту рук - це захисні, відновлюють регенерирующие крему. Захисний крем наносяться на робочу поверхню руки і при висиханні утворюється тонка захисна плівка стійка до хімічного впливу різних речовин. надалі при контакті з проточною водою і миючим засобом плівка змивається залишаючи руки чистими. рекомендується після робіт нанести пітальних або відновлює крем.

З популяризацією в нашій країні екстремального спорту, вело туризму, тактичних ігор. отримала розвиток категорія спортивних рукавичок. виготовлених з сучасних технологічних матеріалів забезпечують безпеку і комфорт.

Всі рукавички і рукавиці відповідають поділяються по класу захисту зазначеним в допуски і гості. клас захисту зазначений цифрами.


Рукавички скляра - це вузькоспеціалізований тип рукавичок з латексним покриттям. Рукавичка виконана з х / б тканини. Покриття рукавички забезпечує зручне захоплення виробів зі скла, а також володіє важливими свойствомі для захисту від Коля і ріжучих ушкоджень при роботі з битим склом, щітками по металу, інструментами з гострими краями.

Рукавички робочі скляра не пропускають вологу і завжди дозволяють «сухо» робити захоплення поверхні. Можливо застосовувати в роботі з брудними, маслянистими порерхностямі. Не придатні для точних робіт.