Гайковий ключ 13 мм

GK13M

Новий товар

Гайковий ключ 13 мм

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.40

Найменша кількість товару для замовлення є 5

Add to wishlist

Інформація

Жодну ремонтну роботу, жодне будівельне справу не можна собі уявити без такого надійного інструменту, як гайковий ключ. З цим ручним інструментом добре знайомі не тільки чоловіки, але й навіть жінки. Запитайте у будь-якої жінки, як виглядає гайковий ключ, і вона детально вам його опише, більше того, скаже, що ще їм можна зробити. Безумовно, гайковий ключ дуже поширений серед усіх інструментів. Простіше всього купувати гайкові ключі оптом, адже це не тільки зручно, та й ще вигідно. Варто заздалегідь зазначити, що гайкові ключі оптом найчастіше купують і зовсім не будівельники або, приміром, сантехніки, їх купують швидше для побутових потреб.
Якщо ж вам належить купити гайкові ключі оптом, тоді перед самою покупкою варто було б розібратися з тим, які види гайкових ключів існують. Найчастіше, коли купують гайкові ключі оптом, то в першу чергу звертають увагу на розвідний. Саме він і є тим універсальним варіантом, який завжди повинен бути під рукою при будь-яких будівельних чи ремонтних роботах. Також часто купують гайкові ключі оптом, які по суті своїй призначені для певного розміру болтів, а також гайок. Однак, все одно самими часто використаними є ріжкові, накидні, торцеві і комбіновані. Останні користуються особливою популярністю, адже з одного боку подібного гаченного ключа знаходиться головка, а з іншого боку розташовується ріжкова частину. Можна сказати, що без такого гайкового ключа на дорогу не виїде жоден досвідчений велосипедист, адже для них, у випадках поломки, подібний гайковий ключ дійсно служить порятунком.
Інструменти для чоловіків, що і косметика для жінки, як правило, їх багато не буває. Якщо ви не знаєте, які ж гайкові ключі варто для початку придбати, то обійдіться комплектом з більш споживчих розмірів головок і ключів. Найчастіше до них відносять всі розміри, починаючи від 8 і закінчуючи 21. Якщо ж ви хочете купити гайковий ключ до себе в автомобіль, то віддавайте перевагу набагато більшому розміру, ніж 21. Можливо, вам буде набагато простіше і легше купити певний, так би мовити , спеціалізований набір, для сантехніка, для автомобіля. Головне у всіх питаннях покупки ручних інструментів віддати перевагу кращій якості і вже тоді, можете не сумніватися, ваші гаченние ключі прослужать не тільки вам, а й вашим дітям, онукам