Гайковий ключ 8мм

GK8M

Новий товар

Гайковий ключ 8мм

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.26

Найменша кількість товару для замовлення є 5

Add to wishlist

Інформація

Як відомо всім, гайковий ключ необхідний для того, щоб відкрутити певний кріплення. Уже в залежності від того який кріплення і необхідно підбирати розмір і вид гайкового ключа. Те, що в арсеналі кожного чоловіка для виконання навіть самої незначної роботи має бути великий арсенал інструментів і говорити не варто. Найкраще, звичайно ж, купити гайкові ключі оптом. У такий крок ви з легкістю обзаведетеся усіма потрібними ручними інструментами і жоден кріплення вам буде ні по чому. Також, відповідно гайкові ключі оптом, купують майстри, які щодня використовують їх у своїй сфері діяльності.

Перед тим, як купить гайкові ключі оптом, варто розібратися в їх різновидах. На сьогоднішній день можна виділити наступні види гайкових ключів:
1. Ріжкові - є найпопулярнішим і найпоширенішим саме через можливість такого простого його використання. При покупці гайкових ключів оптом кожен продавець вам порадить обзавестися в першу чергу споживчими розмірами універсального ріжкового ключа.
2. Разводной - популярний за рахунок того, що може змінювати розмір зіва. Є також обов'язковим варіантом при покупці гайкових ключів оптом
3. Накидний. Як правило, використання такого гайкового ключа є зручним за рахунок того, що головка в процесі роботи може повністю обхопити болт, за рахунок чого і створиться високе робоче зусилля.
4. імбусових - являє собою шестигранний шліц, а також використовується виключно для розкручування або закручування кріплень.
5. Динамометрический -является різновидом професійних ключів. Як правило, такий інструмент додатково оснащується динамометром.
6. Воротки, головки, тріскачки - - відразу замінює відразу декілька видів ключів. Можна використовувати з різними видами шліца.
7. Трубні ключі - дуже поширений гайковий ключ у всіх видах сантехнічних роботах. Допомагає майстру затискати найрізноманітніші деталі.
8. Дюймові - використовується з усіма кріпленнями, розмір яких вимірюється в дюймах.
9. Балонні і свічкові гайкові ключі є незамінним інструментом у всіх автосалонах. Широко використовуються у всіх шиномонтажних роботах.

Кожен майстер відзначить той факт, що купуючи гайкові ключі оптом, бажано мати хоча б по одному примірнику різновиди і тільки тоді будь ремонтна робота пройде у вас на ура.