Информация

Каталог

Включены фильтры:

    Скачайте мобильное приложение нашего сайта для Вашего гаджета

    Тросы(канаты) и щетки Товаров: 12.

    Показано 1 - 12 из 12 товаров
    Показано 1 - 12 из 12 товаров
    Тросы(канаты) и щетки

    Білизну перуть інтелектуальні машини, які практично всі процеси виконують в автоматичному режимі. Незважаючи на це, процес сушіння поки ще виконується традиційним способом - на свіжому повітрі. Якщо ніде розмістити в квартирі сушилку або є можливість розвісити його на подвір'ї, найкраще користуватися білизняний мотузкою. Поліпшеною її версією є ...

    Білизну перуть інтелектуальні машини, які практично всі процеси виконують в автоматичному режимі. Незважаючи на це, процес сушіння поки ще виконується традиційним способом - на свіжому повітрі. Якщо ніде розмістити в квартирі сушилку або є можливість розвісити його на подвір'ї, найкраще користуватися білизняний мотузкою. Поліпшеною її версією є білизняний канат, який не піддається намокання, більш довговічний, не розтягується і не провисає. Поліетиленова обплетення захищає металеву основу від корозійних процесів і робить експлуатацію троса більш гігієнічною.

    Ще одним важливим інструментом в домашньому господарстві при збиранні в приміщенні є дерев'яна щітка. Традиційне засіб для прибирання сміття і пилу на будь-якій поверхні - від книжкових полиць і предметів гардероба до плитки та асфальту на подвір'ї, є надзвичайно ергономічним і ефективним робочим інструментом. Комфортні легкі щітки з екологічно чистого матеріалу приємний і зручний в експлуатації, простий в обслуговуванні, легко миється і чиститься.

    Витратні матеріали для господарських робіт - троси (канати) для сушки білизни і щітки

    Для ведення господарської діяльності, фермерських робіт завжди стане в нагоді троси, шнури або мотузки. Від матеріалу і кількості використовуваних ниток залежить її функціональність, товщина і міцність. Пенька або бавовна, синтетичні нитки можуть бути скомбіновані з металевим дротом. Кожен з видів троса має свої особливості і функціональність. Тому, перш ніж вибрати трос, слід знати, для яких цілей він буде використовуватися і де розміщуватиметься - в приміщенні або на відкритому повітрі.

    Дерев'яні щітки застосовують для сухого прибирання приміщень і вулиць. На відміну від віників ганчірок і серветок, використання щіток дозволяє чисто і швидко прибирати великі площі поверхонь. Щітки розрізняються функціональністю, довжиною і жорсткість щетини, підставою і способом кріплення.

    Щітки можуть поставлятися, як з власником, так і без нього.

    Троси (канати) для сушки білизни і щітки оптом на lmar.com.ua - опис і ціни

    У нашому інтернет-магазині можна придбати оптом витратні господарські та будівельні матеріали, в тому числі щітку дерев'яну і трос для господарських робіт. Ми є виробниками сучасних інструментів і господарських товарів, і можемо запропонувати високоякісний товар по самій конкурентною ціною на вітчизняному ринку. Наша компанія вже більше п'яти років успішно конкурує з найпопулярнішими виробниками, пропонуючи покупцям кращу продукцію в категорії ціна / якість.

    Всі інструменти відповідають технологічним, санітарним нормам, вимогам ергономіки і мають сертифікат відповідності України. При виборі товару слід звертати увагу на робочі характеристики, функціональність і експлуатаційні якості інструменту. Бажаєте купити оптом інструменти для ведення домашнього господарства, виберіть відповідні моделі на сайті нашого інтернет-магазину. Робочі характеристики моделей, а також відгуки про них наших покупців на нашому сайті дозволять зробити продуктивний і правильний вибір.

    Купити троси для сушки білизни і щітки оптом з доставкою до Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Херсона, Миколаєва / Україна

    У нашій компанії можна придбати оптом господарські витратні матеріали, в тому числі щітку дерев'яну, а також троси ЛМАР, ціна яких ідеально відповідає їх якості. Наші клієнти, крім гарантованої якості і конкурентної ціни від виробника отримують комплекс сучасних послуг:

             Великий вибір продукції за ціною виробника;
             Професійна допомога консультанта при виборі товару і формуванні замовлення з можливістю його оптимізації та зменшення витрат;
             Індивідуальний підхід до кожного клієнта, бонусна програма для постійних покупців;
             Своєчасне виконання замовлення з швидкою доставкою в виконання замовлення, своєчасна доставка товару до Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Херсона, Миколаєва та інших міст України.
    Бажаєте купити витратні будівельні матеріали і отримати більше інформації? Користуйтеся телефонами і засобами зв'язку, зазначеними в розділі «контакти».

    Еще